Kasvohoidot

Kasvohieronta (rentouttava)

Akupistehieronta poistaa lihasjännitykset ja parantaa verenkiertoa kasvojen alueella sekä stimuloi kollageenituotantoa, tuloksena on terveen hehkuva ja silottava iho.

Galvanic Spa-kasvohoito (elvyttävä)

Hoito palauttaa ihon luonnollisen hehkun poistamalla epäpuhtaudet, auttaa ihoa toipumaan stressistä; elvyttää ja virkistää ihoa lisäämällä soluenergiaa. Lisäksi, se parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja jättää ihon uskomattoman pehmeäksi, puhtaaksi ja raikkaaksi.

Super (kosteuttava ja kirkastava)

Kosteuttava ja kirkastava hoito. Ihostasi tulee joustavanpehmoinen, sileä ja se tuntuu vähemmän stressaantuneelta. Pienet juonteet silottuvat. Aktiiviaineiden erityissekoitus jättää ihollesi virkistyneen ja nuorentuneen tunnun.

Deluxe (uudistava)

Uudistava ja energisoiva hoito. Elvyttävä, merikasveista peräisin olevia aineosia sisältävä savinaamio imee itseensä ihon epäpuhtauksia. Sisältää äärimmäisen hienojakoisia mutahiukkasia ja jättää ihon raikkaaksi, uudistuneen tuntuiseksi ja terveen näköiseksi, pehmeämpi, sileämpi ja virkistyneempi iho.

Forever young (nuorentava)

Hehkuva ja nuorentava kasvohoito, josta on apua ihovaurioihin ja -muutoksiin, joita liika altistuminen auringolle, erilaiset iho-ongelmat, ikääntyminen tai ulkoiset tekijät ovat aiheuttaneet. Hoidossa käytetään Polish Peel Skin Refinisher joka sisältää kurpitsaentsyymejä, jotka uudistavat, pehmentävät ja tasoittavat ihoa, sekä elottomia ihosoluja ja kuona-aineita poistavaa bentoniittisavea.

Perfect look (kiinteyttävä)

Kiinteyttävä kasvojenkohotushoito auttaa säilyttämään ihon kirkkauden, minimoimaan ryppyjen ja juonteiden syntymistä ja palauttamaan ihosi hehkun. Ihosi tuntuu välittömästi virkistyneeltä ja elpyneeltä. Näin saat todellakin ihosi hehkumaan! Tämä on varsinainen kasvojenkohotus.

Please reload

© 2016 Sabaidii.fi

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now